Jaarverslagen. Zo spot je de beste bedrijven

Het spotten van goede bedrijven is niet moeilijk als je weet waar je op moet letten. Wat betekenen al die termen en cijfers in jaarverslagen? En waar let Warren Buffett op? Warren Buffett werd in 2008 de rijkste belegger ter wereld Met zijn hulp zal je gegarandeerd betere resultaten boeken door simpelweg zijn methodes toe te passen.

Jaarverslagen – Zo spot je de beste bedrijven

jaarverslagen-zo-spot-warren-buffett-de-beste-bedrijvenIn dit deel leer je hoe een jaarverslag in elkaar zit en wat alle termen en cijfers betekenen. Zoals je misschien wel weet, leest Warren Buffett jaarlijks vele jaarverslagen. Vooral de laatste sectie met financial statements hebben zijn aandacht.

Met behulp van dit boek leer jij stap voor stap hoe een income statement, een balance sheet en een cash flow statement in elkaar steken. Je leert wat alle cijfers en posten betekenen en met name in welke cijfers Warren Buffett geïnteresseerd is.

Lees dit deel zorgvuldig en selecteer daarna heel doeltreffend de beste bedrijven.

Dit boek wordt ondersteund met unieke citaten van Warren Buffett. Hierdoor leer je de kennis uit hand van de meester zelf.

Heb je het eerste deel over de unieke beleggingsstrategie van Warren Buffett al gelezen?
Klik hier voor deel 1.

Aarzel niet en download nu gratis dit tweede deel.

One More Thing
Er is ook nog een derde deel waarin je leert de waarde van een aandeel te bepalen. Dit deel is voor de echte volhouders en de link naar deze pagina zit af en toe verstopt in de artikelen. Goed zoeken dus 🙂

Email *

Back to top ▴