Leer hier hoe je de intrinsieke waarde berekent

Het is je gelukt! Je hebt het derde en laatste deel gevonden.

Heb je wel eens aandelen veel te duur gekocht? En altijd al eens willen weten hoe je de intrinsieke waarde van een aandeel berekent? Grijp dan nu je kans en ontdek hoe dit in z’n werk gaat. Voor mensen die zelfstandig willen beleggen is deze vaardigheid onmisbaar.

Er zijn verschillende definities voor de intrinsieke waarde. De enige juiste is die van Warren Buffett. Hij is de beste en rijkste belegger ter wereld.

Deze informatie is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde beleggers.

Succesvol beleggen is geen kwestie van geluk. Succesvol beleggen is ook geen spel vol actie en spanning. Als je echt succesvol wilt beleggen dan móét je in staat zijn de intrinsieke waarde van een aandeel te bepalen. Warren Buffett verdiende er miljarden mee.

Stop met te veel betalen voor dure aandelen. Grijp nu je kans en bereken zelf de intrinsieke waarde. Alleen als je de intrinsieke waarde van een aandeel weet, kun je afleiden of de huidige prijs het een koopje maakt.

Bereken zelf de intrinsieke waarde van een aandeel

Onderstaande syllabus legt aan de hand van voorbeelden uitgebreid uit hoe de intrinsieke waarde van een aandeel wordt berekend. Alle berekeningen worden ondersteund met uitspraken van Warren Buffett en een Excel spreadsheet, zodat jij de stappen eenvoudig kunt volgen.

intrinsieke-waarde

Wat krijg je allemaal:
1. Een syllabus dat de methode van Warren Buffett beschrijft.
2. Een Excel spreadsheet, zoals op het plaatje.
3. Gratis ondersteuning via mail indien nodig.

Daarnaast kun je de spreadsheet als template gebruiken voor andere aandelen.

Bovendien leer je ook waar je alle financiële data vandaan haalt.

Download dit pakket vandaag nog en voorkom dat je in het vervolg teveel voor aandelen betaalt. En wees gerust, net als jij heb ook ik een hekel aan spam.

Email *

Comments

  1. By W. van der Bijl on

    Goede uitleg aan de hand van duidelijke citaten. Het heeft me veel meer inzicht gegeven.
    Een aanrader voor iedereen die ook maar een beetje van cijfertjes houdt, nieuwsgierig is of kennis over dit onderwerp wil vergaren.

Back to top ▴