Warren Buffett – Gratis 3-delig boek

Ontdek de beleggingsstrategie achter de miljarden van Warren Buffett, de beste belegger ter wereld! Je leest er alles over in dit prachtige boek. Dat zijn methode en filosofie werkt, is zeker. In 2008 werd hij met 62 miljard dollar de rijkste man ter wereld.

Warren Buffett – Van krantenjongen tot rijkste man

warren-buffett-van-krantenjongen-tot-rijkste-manIn dit eerste deel lees je hoe het allemaal begon en hoe Warren uitgroeide tot de superbelegger van vandaag. De informatie in het boek wordt begeleid met uitspraken en wijsheden van Warren Buffett zelf. Leer van zijn fouten, zodat jij ze niet hoeft te maken!

Warren heeft een unieke, maar simpele aanpak. Ontdek nu de beleggingsstrategie achter zijn miljarden! Leer hoe je van zijn aanpak kan profiteren.

Langzaam maar zeker zal dit boek je helpen zijn filosofie en de logica erachter te begrijpen. Hierdoor zal jij op de juiste momenten, goede beslissingen nemen. Aandelenmarkten zijn geen casino. Met zijn aanpak wordt beleggen leuk!

Ik beweer niet dat iedereen het succes van Buffett kan evenaren, maar je zal gegarandeerd betere resultaten boeken door simpelweg zijn methodes toe te passen.

De informatie in dit boek is gebaseerd op de kennis die Warren Buffett deelt via zijn jaarlijkse brieven, interviews en optredens.

Dit boek wordt ondersteund met unieke citaten van Warren Buffett. Hierdoor leer je de kennis uit hand van de meester zelf.

Vul hieronder je email in en download gratis dit eerste deel. Ga er eens goed voor zitten. Ik wens je veel plezier!

Heb je deel 1 al gelezen en ben je klaar voor het volgende deel? In deel 2 leer je hoe een jaarrekening in elkaar steekt, wat alle termen en cijfers betekenen en waar Warren op let.
Klik hier voor deel 2.

Email *

Back to top ▴